search button

Over Ons

Wij zijn een privé internetplatform dat sinds 2023 promotionele materialen (visueel) van verkopers en merken online deelt. Met ons team dat brochures volgt, bieden we gratis brochures aan van vele actuele merken. Omdat we ernaar streven om brochures actueel te houden, onderwerpen we ze aan verschillende functies.

Waarom Je folderweek.nl Zou Moeten Volgen?

 • Toont voortdurend actuele catalogi voor jou.
 • Met de functie van het internetportaal kun je tegelijkertijd veel brochures controleren en bekijken.
 • Dankzij de categoriefunctionaliteit worden "actuele" catalogi weergegeven op basis van tijd wanneer je erop klikt.
 • Je kunt direct gebruikmaken van de zoekfunctie, zodat je de benodigde catalogi kunt vinden.
 • Als je inlogt op "folderweek.nl" vanaf mobiele apparaten buiten het portaal, vergemakkelijkt de responsieve functie het gebruik.
 • Zodra de catalogi verlopen, worden ze uit de categorie en het startscherm van de website verwijderd. Toegang tot de inhoud wordt geblokkeerd na het voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze toegangstermijn is meestal "7" dagen, maar de timing kan variëren.
 • Er is geen registratie nodig, je kunt de catalogi volledig anoniem bekijken.
 • Om in overeenstemming te zijn met het gegevensbeleid, verzamelt het geen persoonlijke informatie zoals locatie, e-mailabonnement, lidmaatschap, informatie uit formulieren.
 • Om van de diensten gebruik te maken, hoef je alleen maar in te loggen op de site.
 • folderweek.nl is niet verbonden met enig bedrijf.
 • Kontakt: [email protected]

Disclaimer voor de Inhoud

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met de volgende voorwaarden:

 1. Algemene Aard van de Informatie: De informatie op deze website is van algemene aard en wordt alleen ter informatie verstrekt. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor fouten, weglatingen of de niet-actualiteit van deze informatie.
 2. Recht op Wijziging: De inhoud van deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor wijzigingen in de informatie op de site.
 3. Links: Deze website kan links bevatten naar andere websites. We hebben geen controle over de inhoud van deze links, en daarom valt het gebruik van deze links onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker.
 4. Interventies en Onderbrekingen: We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of verlies als gevolg van interventies of tijdelijke onderbrekingen op deze website.
 5. Virussen en Kwaadaardige Software: We kunnen niet garanderen dat er geen virussen, kwaadaardige software of vergelijkbare elementen aanwezig zijn in de downloadbare bestanden of inhoud van deze site. Het downloaden is de verantwoordelijkheid van de gebruiker.
 6. De inhoud van de website wordt verkregen van de officiële website; daarom zijn we niet verantwoordelijk voor fouten in de informatie. Als u een fout in de inhoud opmerkt, laat het ons dan weten zodat we het kunnen corrigeren.
 7. De merklogo's worden op onze site alleen voor promotionele doeleinden gebruikt. Verwijdering wordt uitgevoerd als de logo's en/of afbeeldingen officieel worden verwijderd uit de officiële bron.

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden bijgewerkt of gewijzigd. We raden u daarom aan om regelmatig deze pagina te controleren.